Henri Heussen

Even voorstellen?

Mijn naam is Henri Heussen en ik werk als technisch directeur bij Cosanta BV. Gepromoveerd als toxicoloog wilde ik na zes jaar wetenschappelijk onderzoek de praktijk in. Bij mijn vorige werkgever Arbo Unie kwam ik als arbeidshygiënist/ toxicoloog dan ook ruimschoots aan mijn trekken. De vertaling van onderzoek naar praktisch toepasbare kennis is altijd blijven kriebelen: ik ben graag het “bruggetje” tussen deze twee werelden. Vanaf het begin ben ik betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van Stoffenmanager®. Ik had nooit kunnen bedenken dat we op een dag bijna 33.000 gebruikers zouden hebben uit binnen – en buitenland.

Wat maakt mijn rol binnen Cosanta nu zo leuk? Een lange lijst…. korte lijnen, snelle besluitvorming, slagvaardig, kritisch en enthousiast team, samenwerking met toonaangevende partners, innovatie, evaluatiegesprekken en onderzoeken bij de klant, het geven van trainingen, presentaties op congressen, en eigenlijk nog veel meer!

Dat vele werk binnen, al dan niet achter het bureau, maakt dat ik buiten mijn werk naast volleybal graag de buitenlucht opzoek. Fietsen op mijn racefiets of ATB, de natuur in, vogels kijken en fotograferen, (verre) reizen. Een verrekijker gaat dan ook altijd mee op vakantie. Vogels vliegen overal, dus er is altijd wel wat te beleven!