Koen Verbist

Even voorstellen?

Mijn naam is Koen Verbist en ik werk als senior consultant bij Cosanta BV. Hiervoor heb ik een aantal jaar bij Arbo Unie gewerkt als arbeidshygiënist.

Daar heb ik veel bedrijven begeleid bij het beoordelen van de risico’s van het werken met gevaarlijke stoffen. Denk aan metingen uitvoeren, maar ook bijvoorbeeld begeleiding bij REACH wetgeving. Bij Arbo Unie ben ik ook direct deel gaan uitmaken van het Stoffenmanager® consortium en heb ik meegewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Ook het geven van trainingen Stoffenmanager® is toen gestart.

En dat doe ik nu nog steeds! Met veel plezier. Binnen Cosanta ontwikkel en geef ik trainingen. Ik help bedrijven op weg bij het implementeren van Stoffenmanager®. Ik houd de handleiding bij, bezet de helpdesk, bezoek klanten en test nieuwe functionaliteiten voordat ze in de tool beschikbaar komen. Het werk is divers, geen dag is hetzelfde. En dat bevalt me prima.

Na een aantal jaren op de racefiets ben ik dit jaar met hardlopen gestart. Heerlijk om te doen (meestal) en goed te combineren met zaalvoetbal, dat ik in de wintermaanden doe. Op z’n tijd drink ik graag een (Belgisch) speciaalbiertje, die uiteraard worden ingecheckt in de bier-app. Of gewoon even lekker ontspannen op de bank met een Netflix serie.

Contactgegevens:

koen.verbist@cosanta.nl

Telefoon: +31(0) 6 1825 1713