Stoffenmanager® Licenties

Stoffenmanager® licenties

Stoffenmanager® is beschikbaar in vier licentievormen, Basis, Product+, Risk+ en Premium. Stoffenmanager® Basis is gratis beschikbaar en voor iedereen toegankelijk. Op de website www.stoffenmanager.com maakt u een account aan, u vult uw gegevens in, download de handleiding en u kunt direct beginnen. Stoffenmanager® Basis is gelimiteerd. U kunt tot maximaal 35 producten en 35 beoordelingen uitvoeren.

Heeft u meer dan 35 producten dan is Stoffenmanager® Product+ wellicht geschikt voor u. U kunt dan maximaal 100 producten invoeren en 35 risicobeoordelingen uitvoeren.

Wilt u ook meer dan 35 beoordelingen uitvoeren dan is Stoffenmanager® Risk+ geschikt voor u. U kunt dan maximaal 100 producten invoeren en 100 risicobeoordelingen uitvoeren.

Heeft u bij aanvang al meer dan 100 producten en beoordelingen en wilt u gewoon over meer functionaliteiten beschikken dan is Stoffenmanager® Premium wellicht geschikt voor u. In Stoffenmanager® Premium is het aantal producten en beoordelingen ongelimiteerd. U werkt met minimaal 5 accounts in dezelfde database. U kunt extra gebruikers toevoegen, bijvoorbeeld per 1 gebruiker of per set van 5 gebruikers. Daarnaast heeft Premium veel extra functionaliteiten waaronder de mogelijkheid om productdata direct in Stoffenmanager® te importeren, data naar Excel te exporteren, versiebeheer en archief, notificaties en logboek en de ATEX en REACH-modules.

Speciaal voor klanten met meer producten en beoordelingen hebben wij Stoffenmanager® SHARE ontwikkeld. Met deze module kunt u uw WIK's en VIB's voor iedereen beschikbaar stellen. Werkplekinstructiekaarten worden in bedrijven vaak met elkaar gedeeld via een intranet of ze worden uitgeprint en opgehangen op de werkplek. Tijdsintensief want elke aanpassing of wijziging, hoe klein ook, iedere nieuwe stof of VIB moet op deze manier bekend worden gemaakt. Stoffenmanager® SHARE is een slimmere en snellere manier om WIK's en VIB's beschikbaar te stellen aan alle betrokkenen in uw bedrijf. U kunt de module overigens gebruiken op de pc, een tablet en op de smartphone.

Stoffenmanager® wordt continue doorontwikkeld. Dat doen we overigens ook samen met onze klanten. Zij leveren belangrijke input die de basis vormt voor aanpassingen en ontwikkelingen van nieuwe onderdelen. Via de nieuwsbrief en de website houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en maandelijkse updates.

Nieuwe gebruikers vinden op ons youtube kanaal korte instructiefilmpjes om de eerste stappen in Stoffenmanager® succesvol te zetten. Daarnaast organiseren we inhoudelijke trainingen, waarmee u alle ins en outs van Stoffenmanager® leert kennen. We organiseren de basistraining werken met Stoffenmanager® maar u kunt ook een training volgen waarin u leert om zelf grenswaarden af te leiden, huidblootstelling te beoordelen, veilige werkwijzen af te leiden etc. U vindt een actueel overzicht onder trainingen.

Wilt u weten welke functionaliteiten beschikbaar zijn in Stoffenmanager® Basis, Product+, Risk+ en Premium? Kijk op onze website, download ons leaflet of klik hier om een van onze video's te zien waarmee u bijvoorbeeld een virtuele tour door Stoffenmanager® kunt volgen. Wilt u kennismaken met Stoffenmanager® SHARE? Neem contact met ons op voor bijvoorbeeld een gratis proefperiode.

Meer informatie over Stoffenmanager®? Kijk op www.stoffenmanager.com of neem contact met ons op, T 020 792 00 13.

 

Document(en): 
BijlageGrootte
PDF-pictogram leaflet_stoffenmanager_nl_2021-7.pdf1.04 MB